In een hotellobby lopen een man en vrouw langs ons. Ze zeggen iets tegen elkaar in een buitenlandse taal. Ik versta het niet. Het stel (ik ga er vanuit dat het een stel is) gaat 15 meter verderop zitten.

Ik ben nieuwsgierig en kijk naar ze

De vrouw heeft een rode jurk met witte stippen aan en halfhoge witte pumps. Ze heeft haar benen over elkaar geslagen toen ze ging zitten. Haar handtas ligt op schoot. Ze klemt haar tas vast met één hand. De man heeft een katoenen broek aan en een blouse. Hij zit tegenover haar, heeft zijn armen en over elkaar geslagen en staart naar buiten. Hij heeft zijn benen over elkaar, op de ‘mannelijke’ manier.

“Gezellig” denk ik. Ik glimlach, want ieder stel heeft wel eens dit soort momenten waarop je even klaar bent met elkaar. Ik vraag me af of de relatie nog wel goed is.

Na een paar minuten komt er een man aanlopen

Laat ik hem Arie noemen.

Hij loopt op het stel af en geeft eerst de vrouw en dan de man een hand.

Arie is een knappe vent. Heeft een pak aan, een mooi overhemd en prachtige schoenen.

De vrouw gaat rechtop zitten, zet haar tas naast zich, glimlacht naar de man en wijst hem de stoel links naast haar. Ze blijft naar hem kijken. En terwijl ze iets vertelt, gebaart ze met haar handen.

Haar man heeft, nog voor de handdruk met Arie, zijn beide benen op de grond gezet. Hij spreidt ze wijd. Zijn handen op zijn knieën en zijn ellebogen opzij.

Hij lijkt op Bokito de gorilla. Zijn gezicht ziet er strak uit. Ik kan het van mijn plek niet goed zien, maar ik denk dat hij zijn kaken spant en zijn lippen op elkaar perst.

Bokito is niet blij dat zijn vrouwtje aandacht heeft voor een ander

De vrouw heeft haar rechterbeen over haar linkerbeen geslagen. Haar knie wijst naar Arie. Ze wiebelt met haar rechtervoet. De hak van haar pump is zelfs wat los van haar voet gekomen.

Ze draait met haar handen, heeft ‘slappe’ polsen en doet als klap op de vuurpijl een ‘haarflip’: ze gooit haar haar naar achteren.

Ze is duidelijk aan het flirten

De drie zijn druk in gesprek. Zij flirt erop los en hij maakt zich zo breed mogelijk. Ik heb geen idee waar het gesprek over gaat. Het lijkt alsof ik naar een soap zit te kijken.

Maar ik zal niet weten hoe het verder loopt. De bus, die ons naar het vliegveld brengt, komt aanrijden.

Met tegenzin sta ik op.

Het werd net ‘spannend’.

 

Mijn blogs volgen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte. En volg me gelijk via Facebook, Twitter of LinkedIn (zie de linkjes rechtsonderin).

0 reacties

Pin It on Pinterest

Share This