Workshop met coaching

Wil je met je collega’s een workshop volgen én een individueel coachingsgesprek? Dat kan. 10 tot 14 dagen na de workshop hebben we een individueel gesprek. Je zult zien dat je de dagen na de workshop veel bezig bent geweest met non-verbaal gedrag; van jezelf en van anderen. Tijdens het coachingsgesprek kijken waar je tegenaan bent gelopen. Dit gesprek is gericht op jouw persoonlijke vraag.

Zo leer je nog beter non-verbaal te communiceren.

Details over de workshop

In een intakegesprek heb ik gehoord wat jullie willen leren. Daar gaan we mee aan de slag. Een workshop duurt 3 tot 4 uur. Het is een interactieve workshop. Ik laat je zien hoe gevoel en lichaamshouding bij elkaar horen.

Alleen als jullie dat willen, zal ik tijdens de workshop vertellen welke non-verbaal gedrag jullie laten zien. Als jullie dat niet willen, ‘bewaar’ ik dat voor een individueel coachingsgesprek.

Locatie en prijzen

De workshop is waar jullie willen dat het is. Bij jullie op kantoor of liever op een andere locatie. Alles kan. We bespreken het samen.

Interesse of vragen? Neem dan contact met me op. Wat is de prijs van een workshop?

wat anderen zeiden

“Een prettige trainer”, “Fijn, gelijk aan de slag, geen tijd verspillen met een voorstelronde!”, “Een boeiend onderwerp en Astrid vertelt het boeiend”, “Astrid zorgt gelijk voor een leuke sfeer, ze is open en leuk!”, “Fijn dat Astrid ook persoonlijke dingen vertelt; dat maakt de workshop veel leuker!”. 

Pin It on Pinterest

Share This