Meer Zelfvertrouwen

Jij verdient het om met zelfvertrouwen een gesprek aan te gaan. Of dat nu tijdens een vergadering, klantgesprek, sollicitatie, of andere ontmoeting is. Ik leer jou de kracht van non-verbaal, zodat jij met vertrouwen in gesprek gaat.

Mijn eigen ervaring

Ik weet hoe het is om onzeker te zijn. Genen, opvoeding en levenslessen maken wie je bent. En uit mijn mix kwam jaren geleden een onzeker persoon tevoorschijn. Op sommige plekken was ik liever niet dan wel. En met sommige personen sprak ik liever niet dan wel. Ik ging veel uit de weg. Het leek wel of iedereen om me heen sterk was, behalve ik. Ik werd steeds kleiner. Gelukkig is dat niet meer zo. En ik zal eerlijk zijn. Dat komt niet alleen door mijn kennis van non-verbale communicatie. Maar het hielp zeker!

Ik kan je leren hoe je met kennis van non-verbale communicatie sterker en zelfverzekerder kan worden.

Hoe? Dat lees je hieronder.

Wat heb jij nodig?

In een persoonlijk gesprek bekijken we wat jij nodig hebt. In welke situaties voel jij je onzeker? Zijn er ook tijden of plekken waar jij je sterk en zelfverzekerd voelt?

Gemak en powerposing

Ik leer je hoe lichaamstaal werkt en hoe gemak en ongemak eruit ziet. We kijken welk specifiek non-verbaal gedrag van ongemak jij laat zien. Ik hou je (figuurlijk) een spiegel voor.

We gaan aan de slag met powerposing en je leert hoe je lichaamtaal kunt lezen bij anderen. Want, iedereen voelt zich wel eens ongemakkelijk en onzeker. Overal zie je mensen die ‘geruststellingsgedrag’ vertonen, ook diegene die jij bewondert.

Tijdens onze coachingstraject oefen je veel, zodat je het echt in de vingers krijgt. Bovendien krijgt je materiaal mee naar huis, zodat je thuis verder kunt oefenen.

Als je wilt, kan ik je eerst observeren tijdens je werk.

Wil je liever eerst meer lezen over Zelfvertrouwen en Lichaamstaal? Lees dan mijn gratis e-boek.

Locatie coaching en de kosten

Een coachingsgesprek is waar jij wilt dat het is. Bij jou op kantoor of liever op een andere locatie. Alles kan. We bespreken het samen.

Interesse of vragen? Neem dan contact met me op. Wat is de prijs van coaching?

Pin It on Pinterest

Share This