Ik ben Astrid Andringa

Ik help mensen de kracht van lichaamstaal te gebruiken. Daarmee vergroten zij hun zefvertrouwen, emotionele intelligentie en zelfkennis

Het komt hier op neer: als je meer weet van non-verbaal gedrag, dan communiceer je beter!

En dat geldt voor iedereen. Ook voor mij. 

Bij mij ging er een wereld open toen ik lichaamstaal leerde lezen. Met deze kennis kan ik anderen (en mezelf) beter inschatten. Daardoor gaan gesprekken beter en ben ik zelfverzekerder. De kracht van lichaamstaal is sterk! Mijn missie is om iedereen met deze kracht te laten kennismaken.

Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in een klein dorp in de Betuwe en woon sinds de jaren 90 in het prachtige Zutphen.

Naast Nonverbaalcoach werk ik ook als communicatieadviseur bij de gemeente Zutphen. Ik heb veel ervaring in het geven van workshops. Ik heb jarenlang een creatief bedrijf gehad waarin ik workshops en trainingen gaf en een webwinkel runde. En ook als communicatieadviseur geef ik workshops en train ik collega’s.

Ik houd ervan om mijn kennis over te dragen. Verder ben ik zeer intuïtief, openhartig en energiek. 

Lichaamstaal op mijn pad

‘Lichaamstaal’ kwam op mijn pad in 2007 met een eerste boek van Allan Pease. Vanaf die tijd lees ik er veel over, observeer mensen en leer over mijn eigen lichaamstaal en die van anderen. In 2015 en 2016 volgde ik een internationale opleiding tot Lichaamstaal Master.

In 2017 zat ik boordevol met kennis over non-verbale communicatie. Het idee om als Nonverbaalcoach mijn kennis te delen werd toen geboren.

Ik zit boordevol kennis en deel dat graag met je

Ik schrijf de Nieuwsbrief Non-verbaal Leren en blogs en er volgen e-books en vlogs.

Daarnaast geef ik workshops, presentaties en houd individuele coachingsgesprekken.

Het lijkt me leuk jou te ontmoeten. Online of offline.

Astrid Andringa

KvK 70850496

Pin It on Pinterest

Share This