Workshops

Non-verbaal gedrag en lichaamstaal is overal. Ook in jouw vak. Ik heb voor veel verschillende beroepen of taken een workshop ontwikkeld. Staat jouw beroep of taak er niet bij? Ik maak een workshop op maat. Klik op de buttons voor meer informatie over de workshops.

Non-verbaal Leidinggeven

De competenties inlevingsvermogen, overtuigingskracht, onderhandelen en zelfkennis zijn aanzienlijk te verbeteren met kennis van non-verbaal gedrag. Meer over Workshop Non-verbaal Leidinggeven

Non-verbaal Klantcontact

Door jouw constante contact met klanten is jouw empathisch vermogen al groot. En ik kan je helpen dat nog meer te vergroten.  Ik kan je leren non-verbaal gedrag te interpreteren. En ik laat je zien hoe jij non-verbaal overkomt bij klanten.

Meer over Workshop Non-verbaal Klantcontact

Sterk Presenteren

Weinig presentaties zijn inspirerend, overtuigend en enthousiasmerend. Wat ze wel zijn? Saai! En dat is vervelend, want de spreker heeft er vaak veel tijd in gestoken. Presentaties zijn vaak niet efficiënt en demotiverend. Ik leer je hoe jij een gedenkwaardige presentatie voorbereidt, bouwt en vertelt.

Meer over Workshop Sterk Presenteren

Non-verbaal Besturen

Als raadslid of lid van het college moet je betrouwbaarheid, kracht en charisma uitstralen. Ik kan je leren beter non-verbaal te presenteren, luisteren, overtuigen, onderhandelen en netwerken.

Meer over Workshop Non-verbaal Besturen

Gezichten lezen

Wil jij weten wat mensen écht denken? Je komt al een heel eind, als je micro-expressies kunt herkennen en interpreteren. Gedachten lezen kan niet, maar gezichten lezen kan wel.

Meer over Workshop Gezichten lezen

Workshop op maat

Ik maak op maat een workshop voor jou en je collega’s. Zit je in de onderwijs, zorg, communicatie, dienstverlening, beveiliging of een ander werkveld? We bekijken samen waar jullie hulp bij nodig hebben.

Meer over Workshops op maat

Pin It on Pinterest

Share This